خواص تمشک

 %name خواص تمشک

دوستی با فواید تمشک

خواص تمشک

تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی میباشد و به رنگ زرد یا سرخ متمایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و مربای تمشک و … خورده می شود. بوته تمشک در مناطق گرم و مرطوب، در جنگل ها و صحراها می روید و گاهی آن را می کارند. در ادامه با خواص تمشک آشنا شوید.

بیشتر خواص تمشک سیاه و خواص تمشک وحشی و خواص تمشک قرمز یکی میباشد در ادامه با خاصیت تمشک آشنا شوید :

انواع خاصیت تمشک:

• تمشک سرشار از فیبر میباشد

تمشک می تواند به دلیل دریافت کالری کم در رژیم های لاغری قرار بگیرد، اما این میوه های قرمز کارهای زیاد بیشتری برای کمک به سلامتی دستگاه وزن شما انجام می دهند. از یک جهت، تمشک سرشار از فیبر میباشد، که حس سیری را افزایش می دهد و اشتها را کاهش می دهد.

فیبر تمشک همچنین به شکوفایی باکتری های مفید روده کمک می کند. که با ایمنی زورمند تر و روحیه مثبت تر مرتبط میباشد.

 تمشک و سایر توت ها تاثیر ادرار آور دارند، بنابراین به کاهش حس تورم کمک می کنند. و فواید آن به همین جا ختم نمی شود: کتون تمشک به دلیل تاثیر چربی سوزی محبوب میباشد. کتون سبب پیشگیری از ریز مو می شود.

 شناخته شده میباشد که ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری میباشد. ویتامین C نیز از برخی بیماری ها پیشگیری می کند. کیوی و پرتقال تنها میوه ای نیست که حاوی مقادیر جالب توجهی از این مواد مغذی میباشد، میوه های قرمز دارای مقدار زیادی ویتامین C هستند. یک کاسه تمشک، توت فرنگی و سایر توت ها می تواند راهی مناسب برای پیشگیری از آنفلوانزا باشد.

خوردن میوه برای کودکان همیشه آسان نیست، اما به دلیل اندازه کوچک و عطر و طعم مشخصه آنها، تمشک میوه مورد علاقه بسیاری از کودکان میباشد. ویتامین C موجود در آن می تواند دلیل خوبی برای داخل کردن آنها در رژیم غذایی کودکان باشد، اما تنها مورد نیست زیرا تمشک سرشار از کلسیم میباشد که به حفظ استخوان ها و دندان ها کمک می کند و رشد مناسب را پشتیبانی می کند.

پیشنهادی:  نارگیل و خواص بی نطیر آن

 آیا می توان تمشک را در زمان حاملگی خورد؟ این توت ها حاوی اسید فولیک هستند که برای رشد مناسب جنین ضروری میباشد. توصیه می شود بعد از آب‌کشیدن درست آنها، مشابه سایر میوه ها، سبزیجات و توت های خورده شود.

از جمله خواص ناشناخته تمشک نیز اثر مثبت آن در کاهش استرس یا پریشانی میباشد. مصرف یک فنجان از این میوه های خوشمزه یک روش خوشمزه برای بازیابی آسایش میباشد. در واقع، خوردن تمشک ترفند خوبی برای کمک به ترک سیگار میباشد. فواید قلب و تنظیم تنش، تأثیرات مثبت آن بر سلامت چشم یا خواص آن برای کاهش ناراحتی ورم مثانه از دیگر خواص خوردن مرتب تمشک میباشد.

%name خواص تمشک

از فواید تمشک می توان به داشتن آنتی اکسیدان های انبوه اشاره کرد

• قند کمی دارند

تمشک نیز یکی از میوه های کم قند میباشد که تنها 5 گرم در هر فنجان تازه قند میباشد، در حالی که در یک سیب میانه ​​20 گرم قند میباشد. این گزینه آنها را برای هر کسی که می خواهد مصرف کلی قند خود را به دست‌کم برساند، گزینه ای عالی می کند.

• آنها غنی از آنتی اکسیدان عکس پیری هستند

تمشک نیروگاه های آنتی اکسیدانی هستند. این ترکیبات محافظ سلامتی با کمتر شدن بیماری های قلبی، سرطان، دیابت و چاقی مرتبط میباشد. آنتی اکسیدان تمشک همچنین به کاهش التهاب، محرک شناخته شده پیری زودرس کمک می کند. مواد محافظ طبیعی تمشک همچنین با بازسازی DNA بهتر و انسداد آنزیم هایی که سبب درد آرتروز می شوند ارتباط دارد.

• آنها می توانند شما را در مساوی سرطان محافظت کنند

آنتی اکسیدان تمشک و ترکیبات عکس التهاب با کاهش تولید مثل سلول های سرطانی با محافظت از سرطان در ارتباط هستند. با این حال، تحقیقات همچنین نشان می دهد که عناصر غذایی گیاهی موجود در تمشک، مشابه الاژیتانین ها، ممکن میباشد در واقع با نشان دادن آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلول، به از بین بردن سلول های سرطانی کمک کنند.

• آنها ممکن میباشد به پیشگیری از دیابت کمک کنند

یک مطالعه جدید از انستیتوی فناوری ایلینوی به طور تصادفی 32 بزرگسال از 20 تا 60 سال تا سه وعده صبحانه را معین‌کردن کرد. هر وعده غذایی از نظر کالری و عناصر مغذی مشابه بود، اما اندازه آنها از تمشک قرمز منجمد گوناگون بود: یک وعده غذایی حاوی تمشک نبود، وعده دوم حاوی یک فنجان بود، و وعده دوم حاوی دو فنجان بود.

پیشنهادی:  آشنایی با خواص شگفت انگیز هسته آووکادو

محققان دریافتند که برای افرادی که در معرض خطر دیابت هستند، خوردن تمشک بیشتر میزان انسولین مورد نیاز برای کنترل سطح قند خون را کاهش می دهد. در حقیقت، قند خون در کسانی که دو فنجان تمشک قرمز خوردند در مقایسه با کسانی که هیچ کدام را نمی خوردند، کمتر بود.

%name خواص تمشک

تمشک از دیابت پیشگیری می کند

• تمشک مغز و حافظه شما را هوشیار می کند

تمشک به مقابله با استرس اکسیداتیو کمک می کند، که اساساً عدم اعتدال بین تولید رادیکال های آزاد صدمه رسان به سلول و توانایی بدن در مقابله با اثرات مضر آنها میباشد. از آنجا که استرس اکسیداتیو یک عامل ایجادکننده در بیماری هایی مشابه آلزایمر و پارکینسون میباشد، تمشک یک ماده غذایی برتر مغز میباشد. همچنین نشان داده شده میباشد که فلاونوئیدهای موجود در توت به تندرستی هماهنگی، حافظه و خلق و خو کمک می کنند. توت ها با پاکسازی پروتئین های سمی که به اختلال عملکرد مغز مرتبط هستند، به “منزل داری” مغز کمک می کنند.

• ممکن میباشد آرتروز را تندرستی بخشد

تمشک دارای خواص عکس التهابی میباشد که ممکن میباشد علائم آرتروز را کاهش دهد.

در یک مطالعه، موش های تحت درمان با عصاره تمشک قرمز نسبت به موش های گروه دیگر خطر آرتروز کمتری داشتند. علاوه بر این، کسانی که به آرتروز گرفتار شده اند علائم شدیدتری نسبت به موش های کنترل شده با تمشک مشاهده کردند.

در مطالعه دیگر روی موش ها، کسانی که به آنها عصاره تمشک داده شده تورم و تخریب مفصل کمتری نسبت به گروه دیگر داشتند.

عقیده بر این میباشد که تمشک با پیشگیری از COX-2، آنزیمی که عامل ایجاد التهاب و درد میباشد، در مساوی آرتروز محافظت می کند.

%name خواص تمشک

آرامبخش بودن از خواص برگ تمشک سیاه می باشد

• سلامت قلب

تحقیقات نشان داده میباشد که به ویژه یک گروه از فلاونوئیدها – آنتوسیانین ها – می توانند التهابی را که منجر به بیماری های قلبی عروقی می شود، سرکوب کنند. آنتوسیانین در تمشک هم وجود دارد.

آنتی اکسیدان های مختلف ممکن میباشد با پیشگیری از تجمع پلاکت ها و کاهش فشار خون با استفاده از مکانیسم های عکس التهابی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در شخص کاهش دهند.

پیشنهادی:  دار فلفل چیست و چه خواصی دارد؟

انجمن قلب آمریکا بیشتر مردم را برای افزایش مصرف پتاسیم و کاهش مقدار سدیم در رژیم غذایی خود تشویق می کند. این تنظیمات غذایی می تواند به پیشگیری از فشار خون بالا، یک عامل خطر برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

یک فنجان تمشک حاوی 186 میلی گرم پتاسیم میباشد. AHA توصیه می کند روزانه حدود 4700 میلی گرم پتاسیم مصرف کنید.

 فیبر موجود در تمشک همچنین می تواند به مدیریت یا پیشگیری از موارد زیر کمک کند:

فشار خون

سطح کلسترول

چاقی

بیماری قلبی

سکته

• سلامت چشم

تمشک حاوی آنتی اکسیدان زیگزانتین میباشد که پرتوهای مضر نور آبی را فیلتر می کند.

ممکن میباشد در محافظت از چشم در مساوی مشکلاتی مشابه تخریب ماکولا که مربوط به سن میباشد نقش داشتن داشته باشد، بیماری که سبب مشکلات بینایی در افراد مسن می شود.

%name خواص تمشک

داشتن فیبر انبوه از خواص تمشک میباشد

خواص مربای تمشک، نسبت به میوه ی تمشک کمتر میباشد زیرا حاوی قند میباشد و حرارت دیده و از خواص آن ها کم شده میباشد.

تمشک تازه یا منجمد بهترین میباشد، زیرا سایر محصولات تمشک معمولاً حاوی قندهای افزایش شده هستند. در صورت امکان، برچسب را بررسی کرده و محصولات تمشک را بدون قند افزایش شده خریداری کنید.

نحوه ی مصرف تمشک:

یک کاسه تمشک طبیعی برای صبحانه بهترین راه برای استفاده از بیشتر خواص تمشک میباشد، اگرچه تنها راه نیست، شما همچنین می توانید از تمشک منجمد یا تازه، آب میوه یا اسموتی تهیه کنید.

از تمشک می توان در تهیه سالاد میوه یا سالاد دیگری استفاده کرد که علاوه بر رنگ دهی، مواد مغذی زیادی را نیز تأمین می کند. همچنین می توان از آنها برای تهیه انواع دستور العمل ها، از سس ها گرفته تا دسرها و شیرینی ها استفاده کرد.

علاوه بر این، مصرف برگ تمشک، که به دلیل اثرات آسایش بخش آن، محبوب میباشد، بخت زیادی از مزایای توت را حفظ می کند.

تمشک به صورت تازه، یخ زده و منجمد، خشک شده یا به عنوان ماده تشکیل دهنده ژله، شربت و مربا موجود میباشد.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

میوه پلانتین پلانتین چیست و فرق پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از نظر …