طرز تهیه کشک لیمو

 %name طرز تهیه کشک لیمو

طرز تهیه چاشنی کشک لیمو

روش تهیه کشک لیمو

همانطور که از نام کشک لیمو مشخص می باشد. لیموترش از مواد اصلی آن می باشد که باید از لیموترش تازه استفاده شود. کشک لیمو را به خاطر طعم ترش آن بیشتر به عنوان چاشنی استفاده می کنند.

طرز تهیه کشک لیمو:

مواد لازم برای تهیه ی کشک لیمو :

آب لیمو تازه سه چهارم فنجان (از 4-6 لیمو)
پوست پوست 1 رقم لیموترش
شکر سه چهارم فنجان
تخم مرغ 3 رقم
کره نصف فنجان

 

طرز تهیه کشک لیمو :

داخل یک قابلمه ی کوچک مقداری آب برید و روی حرارت میانه گاز قرار بدهید تا بجوشد.

پیشنهادی:  طرز تهیه لپه پلو با زیره، از غذاهای سنتی کرمان

در یک کاسه ی شیشه ای بزرگ، (بزرگی آن باید تا اندازه ای باشد که روی در قابلمه قرار بگیرد اما آب داخل آن را لمس نکند) آبلیمو، پوست لیمو، شکر و تخم مرغ را داخل کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

%name طرز تهیه کشک لیمو

موادهای لازم را با هم ترکیب کنید

سپس آن را روی قابلمه روی اجاق قرار دهید و آن را هم بزنید. در طول روزگار پخت آن را هم بزنید و اجازه بدهید بپزد و غلیظ شود تا حدی که پشت قاشق را بپوشاند. این مدت از 10 لحظه تا 30 لحظه طول می کشد.

%name طرز تهیه کشک لیمو

کشک لیمو را روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود

پیشنهادی:  طرز تهیه گوشت آنچیلادا

هنگامی که ابتدا به غلیظ شدن کرد، کره را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و یکی یکی آن ها را افزایش کنید هنگامی که کره تا حدودی آب شد کره ی بعدی را افزایش کنید.

%name طرز تهیه کشک لیمو

کره ها را یکی یکی به کشک لیمو افزایش کنید

زمانی که همه ی مواد با هم خوب ترکیب شدند، اجازه بدهید خنک شوند و بعد آن را در شیشه ای بریزید و در آن را ببندید و در یخچال قرار بدهید.

%name طرز تهیه کشک لیمو

کشک لیمو را در شیشه ای پاک در یخچال نگهداری کنید

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …