ویکتوریا استرالیا

43gkvyuj945yjon46jnyo46 300x188 ویکتوریا استرالیا

موقعیت ایالت ویکتوریا

ویکتوریا استرالیا یکی از شش ایالت استرالیا است که در ضلع جنوب شرقی این سرزمین پهناور مقررشده است. پایتخت و شهر بزرگ این ایالت، ملبورن است. شهر ملبورن در سال ۱۸۳۵ تأسیس شد و مستعمره مستقل ایالت ویکتوریا نیز در سال ۱۸۵۱ توسط بریتانیا اعلام شد. ایالت ویکتوریا ازنظر پهناوری (تقریباً ۲۲۸٬۰۰۰ کیلومترمربع) رتبه ششم و به نظر جمعیت (بعد از ایالت نیوساوت ولز) رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

در این ایالت ۲۰ شهر وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از: جیلانگ (Geelong)، بالارات (Ballarat)، بندیگو (Bendigo)، لاتروب (La Trobe) و بنالا (Benalla).

آب‌وهوای ایالت ویکتوریا

ایالت ویکتوریا، از هر لحاظ آب‌وهوایی ملایم و معتدل دارد و در مقایسه با بقیه‌ی ایالت‌های استرالیا مثل کوئینزلند و نیو ساث ولز، هوای خنک‌تری دارد. آب‌وهوای این ایالت به‌ویژه در شهر ملبورن، گوناگون است. قابل‌ذکر است که شما می‌توانید در طول یک روز هر ۴ فصل سال را در ملبورن مشاهده کنید. میانگین دمای فصلی در تابستان ۲۵ درجه سانتی‌گراد و در زمستان ۱۴ درجه سانتی‌گراد است.

ساکنان ایالت ویکتوریا

ایالت ویکتوریا جمعیتی حدود ۶٬۶۴۹٬۰۰۰ نفر دارد. این ایالت مهاجرانی از ۲۰۰ کشور گوناگون را در خود جای‌داده است. بیش از ۷۰ درصد مردم ویکتوریا در شهر ملبورن که مرکز این ایالت است، زندگی می‌کنندیک‌چهارم جمعیت این ایالت خارج از استرالیا به دنیا آمده‌اند. به گفته‌ای حدوداً ۴۳.۶ درصد از ساکنین ویکتوریا یا والدین آن‌ها در آن‌سوی مرزها به دنیا آمده‌اند. در ویکتوریا بیش از ۱۸۰ زبان و گویش وجود دارد. به گفته‌ای دیگر، بیش از ۲۰ درصد از مردم ویکتوریا و تقریباً ۳۰ درصد از مردم ملبورن در خانه‌های خود به زبانی غیر از زبان انگلیسی صحبت می‌کنند.

زندگی در نیو ساث ولز استرالیا

234tfopk4jguyo45jy 300x200 ویکتوریا استرالیا

موقعیت جغرافیایی ایالت نیو ساث ولز استرالیا

ایالت نیو ساث ولز در جنوب شرق استرالیا مقررشده است. مساحت نیوساوت ولز بیش از ۸۰۰٬۰۰۰ کیلومترمربع است. این ایالت از جنوب به ایالت ویکتوریا، از شمال به کوئینزلند، از غرب به استرالیای جنوبی و از شرق به اقیانوس آرام منتهی می‌شوداین ایالت را ازنظر جغرافیایی می‌توانیم به چهار منطقه تقسیم کنیم.

پیشنهادی:  معرفی موزه گوگنهایم بیلبائو معروفترین موزه جهان

۱خط ساحلی

نوار باریک ساحلی به طول ۱۴۶۰ کیلومتر است که از منطقه‌ی رودخانه‌های شمالی نیمه گرمسیری در نزدیکی کوئینزلند از بین ساحل نیمه شمالی، Hunter، IIIawarra،Sydney و Shoalhaven به‌سوی ساحل جنوبی با آب‌وهوای خنک‌تر گسترش دارد.

۲کوهستان

رشته‌کوه‌های ایالت نیو ساث ولز حاوی کوه‌های برفی، Tableland شمالی، مرکزی و جنوبی، Highland جنوبی و شیب‌های جنوب و غرب است. اگرچه این کوه‌ها شیب بسیاری ندارند ولی در خیلی از نواحی ارتفاع آن‌ها به بیش از ۱۰۰۰ متر می‌رسد. آن‌ها از کهن‌ترین رشته‌کوه‌های زمین هستند.

۳دشت‌های مرکزی

دشت‌های مرکزی از شرق تا غرب به طول ۵۰۰ کیلومتر توسعه دارند. این نواحی به خاطر ذخایر آب کافی، خاک بارور و غنی، به‌عنوان قطب کشاورزی منطقه نیو ساث ولز شمرده می‌شوند.

۴دشت‌های غربی

دشت‌های خشک غربی بیش از دوسوم ایالت نیو ساث ولز را در احاطه کرده‌اند. آن‌ها در مقایسه با مناطق ساحلی جمعیت متفرق‌تری دارند. این نواحی ازنظر کشاورزی بارور هستند ولی تحت تأثیر بارش کم و سیستم‌های رودخانه‌ای ناکافی می‌باشند.

آب‌وهوا در نیو ساث ولز

نیو ساث ولز دارای آب‌وهوای خشک تا نیمه‌خشک است. میانگین بارندگی در این ایالت در تقریباً ۱۵۰ تا ۵۰۰ میلی‌متر در سال است. در بیشتر نواحی نیوساوت ولز شاهد بارندگی هستیم اما مقدار آن در جای‌جای ایالت گوناگون است. تابستان نیو ساث ولز خیلی گرم و شب‌های زمستانی آن بسیار سرد است. در اطراف غربی این ایالت، آب‌وهوایی گرم و نیمه‌خشک مستقر است. سه شهر بزرگ نیو ساث ولز؛ یعنی سیدنی، نیوکاسل و ولونگونگ نیز از آب‌وهوای سرد و معتدل بهره مند هستند.

پیشنهادی:  بندر انزلی، بهشت اروپایی ایران

جمعیت ایالت نیو ساث ولز استرالیا

نیو ساث ولز بزرگ‌ترین ایالت استرالیا نیست اما ازآنجایی‌که بالاترین میزان جمعیت را در خود حاکم کرده است، پرجمعیت‌ترین ایالت است. زندگی در ایالت نیو ساوت ولز استرالیا بیش از ۸ میلیون نفر جمعیت داردیک‌سوم یا در حقیقت ۳۰% از کل جمعیت استرالیا، در نیو ساث ولز زندگی می‌کنند. بیشترین جمعیت ایالت (بیش از ۵ میلیون نفر) در شهر سیدنی سگونت دارند. بهتر است بدانید که چیزی تقریباً ۲/۵ میلیون نفر از جمعیت این ایالت در خارج از استرالیا به دنیا آمده‌اند.

زندگی در کویینزند استرالیا

2e43tfgvo6pbgkjy409tfi4g5ok 300x201 ویکتوریا استرالیا

درباره ایالت کوئینزلند استرالیا

ایالت کوئینزلند استرالیا یکی از ایالت‌های استرالیا است که در شمال شرقی این کشور مقررشده است. نام این ایالت برگرفته از نام ملکه بریتانیا، ملکه ویکتوریا گرفته‌شده است. ایالت کوئینزلند دومین ایالت بزرگ استرالیا است و در حقیقت مساحت خیلی زیادی دارد به‌طوری‌که از کشور ایران بزرگ‌تر است.

مرکز این ایالت شهر بریزبین است که سومین شهر بزرگ در استرالیا شمرده می‌شود. ایالت کوئینزلند بیش از 5 میلیون جمعیت دارد. ایالت کوئینزلند دارای اقتصاد قوی در عرصه‌ی معدن، کشاورزی و حمل‌ونقل است به صورتی که سومین اقتصاد بزرگ استرالیا شمرده می‌شود.

شهرهای کوئینزلند استرالیا

ایالت کوئینزلند دارای شهرهای بسیاری است که در گوشه‌وکنار این ایالت مستقرشده‌اند. البته بزرگ‌ترین شهر این ایالت بریزبین است که بسیاری از جمعیت ایالت در این شهر سکونت دارند. در ادامه لیست شهرهای ایالت کوئینزلند را مشاهده می‌فرمایید

  • بریزبین Brisbane
  • گلد کست Gold Coast
  • تانزویل Townsville
  • مکای Mackay
  • راکهمپتن Rockhampton
  • سان شاین کست Sunshine Coast
  • کَنز Cairns
  • روما Roma
  • توومبا Toowoomba
پیشنهادی:  معرفی جزیره کرابی، بهشت تایلند

موقعیت جغرافیایی ایالت کوئینزلند

ایالت کوئینزلند در شمال شرقی استرالیا مقررشده است. این ایالت از جنوب به ایالت نیوساوث‌ولز و از غرب به قلمرو سرزمین شمالی و ایالت ویکتوریا منتهی می‌شود. همچنین این ایالت از شرق و شمال به اقیانوس آرام منتهی می‌شود.

کوئینزلند ایالتی پهناور است که مساحت آن کمی زیادتر از کل مساحت ایران است. اگر ایالت کوئینزلند را یک کشور در نظر بگیریم، شانزدهیم کشور پهناور دنیا خواهد بود. ایالت کوئینزلند دارای 7000 کیلومتر نوار ساحلی است.

کوئینزلند استرالیا؛ تاریخچه ایالت

مانند دیگر مناطق استرالیا، ساکنان اولیه ایالت کوئینزلند نیز بومیان استرالیا بوده‌اند. مورخان تخمین زده‌اند که اولین انسان‌ها تقریباً 25 هزار سال پیش برای اولین بار وارد این نواحی شده‌اند.

در این صورت تاریخ جدید این نواحی از زمان کشف آن توسط اروپایی‌ها شروع می‌شود جایی که در سال 1604 میلادی یک هلندی برای اولین بار وارد این نواحی شد. البته از این زمان تا اواخر قرن هجدهم میلادی تقریباً توجهی به این نواحی نشد تا اینکه در سال 1770 میلادی به گذشت زمان روند مهاجرت به این ایالت آغاز شد.

کلام آخر

مطالعه ایالت نیو ساث ولز استرالیا نیز به پایان رسید. امیدواریم مطالب مفید بوده باشد و توانسته باشیم در انتخاب و تصمیم‌گیری درست شما عزیزان کمکی کرده باشیم.

اگر قصد دریافت اقامت استرالیا رادارید و یا در مورد انواع ویزاهای استرالیا ازجمله ویزای بیزینس استرالیا، ویزای کار استرالیا یا ویزای گلوبال تلنت استرالیا سؤالی دارید می‌توانید با موسسه مهاجرتی کانگروز در ارتباط باشید.

کافی است وارد سایت شده و فرم ارزیابی رایگان ما را کامل کنید. کارشناسان اسمارت اپلای بامطالعه اطلاعات در اولین فرصت با شما در ارتباط خواهند بود.

مطلب پیشنهادی

آشنایی با انواع سوغات یزد

  معرفی سوغات یزد سوغات یزد چه چیزهایی می باشد؟ یزد یکی از شهرهای تاریخی …